Om bingospel

Bingo går nu mera att spela på nätet och det är samma regler som gäller i förhållande till traditionell bingo med samma regler som i det traditionella bingospelet. Bingo på nätet ger minst lika bra vinstchanser som fysisk bingo, dvs att du har större chans att vinna ju fler bingobrickor du spelar på. Det finns även bingospel där man kan vinna enorma jackpottar.

När du lyckas vinna en omgång, oavsett om det är en större eller mindre vinst, så sätts vinstpengarna in på ditt spelkonto och du kan sedan välja att föra över pengarna till ditt bankkonto eller att spela vidare för pengarna. Spelkontot får du när du har registrerat dig hos spelbolaget.

bingospel

Bingo på nätet har blivit väldigt populärt, speciellt eftersom det ger dig möjligheten att träffa andra människor som också spelar bingo, precis som i bingohallen på den lokala föreningen. Här har du möjlighet att chatta med dina medspelare under spelets gång. Bingochatten skapar en rolig och intressant gemenskap som många gånger gör att spelare loggar in och spelar bara för att åter igen träffa sina nya bekantskaper. Som i de flesta spel och chatter så finns det en hel del förkortningar som betyder olika saker. Dessa förkortningar lär man sig efter hand och ofta kan man direkt räkna ut vad de betyder då de nämns vid speciella tillfällen i spelet. De allra flesta bingochattar har en eller flera moderatorer som ser till att hålla ordning i bingochatten. Om någon skulle uppträda olämpligt eller fälla opassande kommentarer så blir dessa varnade, avstängda från chatten eller rent av utkastade ur bingorummet.

I bingo så uppstår det en del väntetider mellan spelen och dragningarna, därför erbjuder många spelbolag s.k sidospel som små slottar och spelautomater där man kan satsa lite pengar och hålla spelglöden uppe medan man väntar på nästa dragning. Dessa sidospel har blivit väldigt populära och ibland kan de vara förenade med riktigt höga vinster.